gabiuta
2887 poze   63091 vizite
Albume
2010   Plante de gradina 2010   Prin gradina   Septembrie 20102012   Hibi 2012   Si a sosit noiembrie2013   Aprilie in gradina   Aquilegii 2013   August   Clematite si hoste   Diverse in gradina   hibiscusi de vara si altele   Hortensii   Iulie   Iunie   Iunie   Maci   Roze      In noiembrie      Roze 22014   aprilie   Dupa 20 martie   Februarie si martie   Hortensii   ianuarie   IULIE 2014   IUNIE 2014   La jumate de florar si final de luna   Leandri      Oleanderi   Mai Florarul   Muscate 2014   Nemtisori   Noiembrie 2014   Oxalisi 2014      Oxalisi 2015      oxalisi 2016      si in 2017   Roze 2014   Roze pitice2015   Alimentare   April   Aquilegii   AUGUST si SEPTEMBRIE   Clematis   Geranium   Hibiscusi in soare   Hosta   Irisi pitici   Iulie cu de toate   Iunie luna a 6a   Luna mai in gradina si ghivece      Si iarasi mai   Martie la final si primul april   Muscate   Narcise   Niste trandafiri      2016 trandafiri   Polygonatum latifolium   Toamna2016   Aug si sept in ghivece si gradina      Cum se numeste   Din iunie si iulie   Gerar   Martisor cu snur usor      rasaduri   Prier si florar2017   Cate ceva si prin aprilie   Heuchere hoste si ferigi   Mai   martie   Plante   Prin iunieAdeniumBLANKA si Gubi hoinarul   2014 el si ea   Puiuti 2012 si 2013 iunie   Sasa pisica nazdravana   Vietati pe linga casaDe-ale gurii   Bucate semiinventate   De vara   PainiDisponibil HOYA BELLAEcheveria pulvinata infloritaEchinaceeFERIGISUCULENTE   2014 simplu   Suculente pe perete aug 2015   Suculentele din 2016xxCUMPAR BouganvilleaxxPlante diverse ieftine

membru din 11 iulie 2009

De-ale gurii

Preparate pentru un mod de viata cit mai sanatos.Nimic prajit,nimic gras,fara excese.
Alimentele aduc fiecare aportul lor in dezvoltarea armonioasa a organismului.

M-am saturat de clasica mancare romaneasca.Am spus un NU hotarat chiftelelor,ciorbelor si mancarurilor cu sos de ani buni .
In ultima perioada m-am dedicat mancarurilor orientale/asiatice dar...fara a praji absolut nimic desi acolo totul se trece prin ulei incins in wok ; gustul insa este foarte,foarte asemanator .
Imi place sa trec prin bucatariile popoarelor.Fie ca e mancare orientala ca acum fie greceasca ,fie italieneasca Rafinamentul suprem bineinteles ca il detine bucataria frantuzeasca dar....ingredientele folosite de ei nu se potrivesc regimului pe care mi l-am impus.


Oricum ar fi pregatirea unei cine savuroase sau a unui pranz special este o placere si o bucurie a sufletului si a simturilor.

Bucatareala placuta.
Fructe de mare cu maioneza light
Fructe de mare cu maioneza light
Guacamole
Guacamole
Placinta cu mozzarela,nucsoara si oregano
Placinta cu mozzarela,nucsoara si oregano
Piine de casa cu chimen,coriandru si rozmarin
Piine de casa cu chimen,coriandru si rozmarin
Creveti in aluat cu susan si ceapa murata
Creveti in aluat cu susan si ceapa murata
Legume maruntite cu usturoi si ceapa rosie
Legume maruntite cu usturoi si ceapa rosie
Somon fume
Somon fume
Salata legume cu carne de curcan si maioneza cu crema de iaurt
Salata legume cu carne de curcan si maioneza cu crema de iaurt
Capucino
Capucino
sectiune de cozonac cu mac
sectiune de cozonac cu mac
Cozonac tip "Panettone"
Cozonac tip "Panettone"
Cartofi in malai la cuptor cu muraturi si pasta de curcan.
Cartofi in malai la cuptor cu muraturi si pasta de curcan.


Comentarii album • 41
dancoman 23 iunie 2014  
Mi-am inghitit si limba de pofta(pe langa saliva!):)))
Raportează
Gabiuta 24 iunie 2014  
Te invit la masa Dane.
Raportează
Odette 23 iunie 2014  
Yamiiiiii !!!! Sa ai pofta mare :)
Raportează
andruta 27 martie 2014  
Imi place si descrierea albumului, dar si continutul lui !!
Raportează
Gabiuta 27 martie 2014  
Multumesc mult.
Raportează
olgutza 10 februarie 2014  
vreau si eu o portie
Raportează
Gabiuta 10 februarie 2014  
Vineeeeeeeeeeee.....
Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Cate delicii!
Raportează
Lizica 25 noiembrie 2013  
Arata f bine !
Raportează
carmencitavio 21 noiembrie 2013  
Superba prezentare,iar preparatele sunt super apetisante!
Raportează
Luminita81 17 noiembrie 2013  
yammy
Raportează
milly 16 noiembrie 2013  
Foarte tare!
Raportează
mydenysa 30 octombrie 2013  
imi place mult albumul asta!
Raportează
carmencitavio 8 martie 2013  
Arata foarte bine si sunt convinsa ca este gustoasa,dar eu nu ma pot impaca cu izul amarui al andivei!
Raportează
Gabiuta 8 martie 2013  
Daca iei andive tinere,mici si subtirele si le pui imediat zeama de lamiie nu mai au nici un gust amarui.Le pastreaza si culoarea intacta.
Daca sunt batrine,cu frunze groase si mot verzui...atunci sunt mai amare.Trebuie sa le alegi ca sa te bucuri de gustul lor bun.
Eu nu maninc maioneza dar salata de andive cu maioneza desi pare banala este ...bestiala.Mai ales ca poti combina andivele cu alte legume asemanatoare.
Incearca si sa vezi.
Raportează
carmencitavio 8 martie 2013  
Multumesc mult,Gabiuta!Am sa mai fac o incercare si voi proceda cum spui!Ozi superba iti doresc!
Raportează
carmencitavio 18 februarie 2013  
Nu am mancat niciodata soia verde!In sectiune arata super bine placinta ta!
Raportează
sylvia 18 februarie 2013  
ce noroc ca le vad acum, dimineata si nu imi este foame!
Raportează
mihaelaneacsu 6 februarie 2013  
Sa aveti pofta!
Raportează
irena 6 februarie 2013  
Imi place acest gen de bucatarie bazat pe multe cruditati si in special pe legume, fructe, verdeturi.Pofta buna!
Raportează
carmencitavio 24 ianuarie 2013  
Minunata prezentare!
Raportează
carmencitavio 23 ianuarie 2013  
Super,super gustos si arata foarte bine!
Raportează
carmencitavio 18 ianuarie 2013  
Minunat arata salata cu ton!Imi place tare mult modul de prezentare a preparatelor!Felicitari!
Raportează
carmencitavio 8 ianuarie 2013  
Am gustat si eu de cateva ori din pasta de susan,si de fiecare data am simtit un usor gust amarui,ceea ce m-a oprit in a o prepara.Sumacul imi place mult si-l folosesc des la peste!
Raportează
Gabiuta 8 ianuarie 2013  
Am gresit eu initial.Este pasta de naut.
Nu este humus ca nu are pasta de susan.
Este pur si simplu naut frecat cu ulei de masline .
Se poate asezona cu atit de multe altele.De la ardei taiati cubulete pina la muraturi si verdeturi.Eu o maninc la micul dejun cu patrunjel tocat si ardei gras maruntit.
Incearca asa.
Raportează
carmencitavio 6 ianuarie 2013  
Sa va fie de bine!Frumoasa prezentare pentru budinca!
Raportează
Gabiuta 6 ianuarie 2013  
Multumesc.Inlocuieste cu succes orezul .Am mai folosit tapioca la diverse creme.
Raportează
mihaelaneacsu 6 ianuarie 2013  
Gustossssssssss!
Raportează
scirlatgby 6 ianuarie 2013  
Ce sofisticata denumire! Cred ca merge acum dupa atatea sarbatori!
Raportează
Gabiuta 6 ianuarie 2013  
Te referi la cartofii in malai?
Sunt relativ usurei ca se fac in cuptor si nu prajiti iar pasta de curcan este facuta fara unt doar cu niste crema de iaurt,usturoi si multa verdeata .
Raportează
scirlatgby 6 ianuarie 2013  
Suna tare bine! Cred ca incerc si eu!
Raportează
carmencitavio 6 ianuarie 2013  
Foarte gustos,cu siguranta!
Raportează
carmencitavio 3 ianuarie 2013  
Frumos album cu de-ale gurii!Felicitari!
"Panettone" arata super bine!
Raportează
ana75 3 ianuarie 2013  
cred ca ne ai facut pofta la toti!
Raportează
mihaelaneacsu 2 ianuarie 2013  
Arata super!!Pofta buna!!
Raportează
scirlatgby 2 ianuarie 2013  
Arata super! Si gust cred pe masura!
Raportează
lucaria 2 ianuarie 2013  
...vreau si creveti...:))ca ma omori ce mai...
Raportează
lucaria 2 ianuarie 2013  
yamiii...ce bine arata fructele de mare!imi ploua in gura...
unde stai sa trag o fuga...:))
Raportează
Gabiuta 2 ianuarie 2013  
Nu foarte departe d centrul Buc.hihihi....
Poftiti ca mai e ceva-ceva...
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.