gabiuta
2617 poze   59468 vizite
Albume
1CONTACT
2010
   Plante de gradina 2010
   Prin gradina
   Septembrie 2010
2012
   Hibi 2012
   Si a sosit noiembrie
2013
   Aprilie in gradina
   Aquilegii 2013
   August
   Clematite si hoste
   Diverse in gradina
   hibiscusi de vara si altele
   Hortensii
   Iulie
   Iunie
   Iunie
   Maci
   Roze
      In noiembrie
      Roze 2
2014
   aprilie
   Dupa 20 martie
   Februarie si martie
   Hortensii
   ianuarie
   IULIE 2014
   IUNIE 2014
   La jumate de florar si final de luna
   Leandri
      Oleanderi
   Mai Florarul
   Muscate 2014
   Nemtisori
   Noiembrie 2014
   Oxalisi 2014
      Oxalisi 2015
      oxalisi 2016
   Roze 2014
   Roze pitice
2015
   Alimentare
   April
   Aquilegii
   AUGUST si SEPTEMBRIE
   Clematis
   Geranium
   Hibiscusi in soare
   Hosta
   Irisi pitici
   Iulie cu de toate
   Iunie luna a 6a
   Luna mai in gradina si ghivece
      Si iarasi mai
   Martie la final si primul april
   Muscate
   Narcise
   Niste trandafiri
      2016 trandafiri
   Polygonatum latifolium
   Toamna
2016
   Aug si sept in ghivece si gradina
      Cum se numeste
   Din iunie si iulie
   Gerar
   Martisor cu snur usor
      rasaduri
   Prier si florar
Aparate foto
BLANKA si Gubi hoinarul
   2014 el si ea
   Puiuti 2012 si 2013 iunie
   Sasa pisica nazdravana
   Vietati pe linga casa
Ce denumire de crin
De-ale gurii
   Bucate semiinventate
   De vara
   Paini
Echeveria pulvinata inflorita
Echinacee
FERIGI
SUCULENTE
   2014 simplu
   23 august 2015
   Suculentele din 2016
yyRamase la vanzare toamna 2016
yySet portelan pentru CRACIUN
yyTelefon Mini Smart 7 NOU

membru din 11 iulie 2009

Bucate semiinventate

GALUSTE DE CONOPIDA.
Conopida fiarta si pasata cu adaos de ou,bulgur si un strop de faina pentru a lega putin compozitia .Fierte in apa cu sare.La eliberarea din apa se pune o lacrima de ulei de masline,parmezan ras (sau cascaval) din belsug si tocatura semifina de patrunjel si frunza proaspata de morcov.Pentru vegetarieni!


SALATA DE CARTOFI DULCI.
Am adaugat si un cartof "normal' ca sa dispara dulkceata excesiva a cartofului dulce.
Se asezoneaza cu sos din mustar de Dijon,ulei de samburi de struguri,o lingurita de sos soia,lamiie /multa dupa gustul meu/ si patrunjel tocat foarte marunt.
Se adauga oua de prepelita,ceapa rosie (sau verde cine are ) si ansoa.
Vegetariana!!!

KNACKEBROT /paine crocanta din faina neagra si secara cu putine calorii.

BUDINCA DE FULGI DE OVAZ
Mai putin obisnuita pentru deserturile apetisante care contin mult zahar,oua,unt si fainuri aceasta budinca este gustoasa si foarte usor de facut pentru cine este adeptul unui stil de viata sanatos dar care in acelasi timp adora dulciurile (adica eu !!!).

In loc de zahar caramelizat pentru a tapeta fundul cratitei am folosit melasa peste care am pus merele taiate subtire si pudrate cu scortisoara.
Deasupra un amestec de lapte,fulgi de ovaz,praf de stevie dulce in loc de zahar si 1 singur ou pentru a lega compozitia.
Se amesteca cu fructe uscate taiate bucatele (orice fruct uscat).
Sta la cuptor pina se incheaga bine .
Se poate minca pentru cine doreste cu fructe confiate,fructe din compot,sirop de fructe,miere,etc.

Niste LEGUME SOTATE :fenicul,telina,morcov,salota,gulie,vinete si ardei condimentate cu busuioc si nucsoara si stropite cu lamiie fierte in ulei de cocos si zeama de zarzavat .
O cina usurica pentru vegetarieni.
Pagini: 1 2 3
Mar verde,brinza de capra invelita in rozmarin si salvie si 2-3 minute la cuptor.
Mar verde,brinza de capra invelita in rozmarin si salvie si 2-3 minute la cuptor.
Un ALTFEL de humus.
Un ALTFEL de humus.
Inspirat de Adi Hadean
Inspirat de Adi Hadean
Galuste de conopida
Galuste de conopida
Descrierea in album
Descrierea in album
.Cozonac cu nuca si mac  pentru ziua mortilor
.Cozonac cu nuca si mac pentru ziua mortilor
Cu mac-mac...
Cu mac-mac...
Salata cartofi dulci asezonata
Salata cartofi dulci asezonata
Aceeasi cu rodie.
Aceeasi cu rodie.
Knackebrot cu seminte de mac
Knackebrot cu seminte de mac
Knackebrot simplu
Knackebrot simplu
Pagini: 1 2 3


Comentarii album • 19
Teiului 30 septembrie 2015  
Superbe preparate! Va felicit!
  Raportează
Gabiuta 30 septembrie 2015  
Multumesc ....e asa vechi albumul.Nu prea m-am mai preocupat de bucatareala deosebita desi ar trebui pentru regimul meu.mereu zic:de luni :)))) stii si tu cred povestea :)))
  Raportează
Teiului 30 septembrie 2015  
O,da,stiu. Stiu. Sunt in plin proces de slabire!
  Raportează
andruta 23 martie 2015  
Si eu ma declar fan Adi Hadean !!
Preparatele tale arata intr-un mare fel.. Nu am cumparat niciodata fenicul .
  Raportează
Gabiuta 23 martie 2015  
Ooooo...este minunat.Eu fac sosuri cu el,il pun in asa numitul ratatouille care e de fapt un ghiveci in straturi de legume la cuptor,fac carne la cuptor pe pat de fenicul,etc...folosesc si crud la salate.E f bun si ti-l recomand din inima.
  Raportează
andruta 23 martie 2015  
Uite, am sa-ti urmez sfatul si-am sa-l cumpar! Am vazut si eu multe retete care-l au pe lista de ingrediente. Nici anghinare n-am gustat..
  Raportează
Gabiuta 23 martie 2015  
Incearca neaparat.Te vei indragosti.Trebuie numai sa stii f bine sa o pregatesti.Trasa in unt cu putina lamaie zic eu ca este bestiala.Nu am facut niciodata dar de mancat am mancat de multe ori gatita in felurite moduri..
  Raportează
Maria0722 25 iunie 2014  
Multumesc pt tratatie ,au fost delicioase ! Mai vin in vizita! !
  Raportează
Gabiuta 26 iunie 2014  
Te astept cu mare drag.
  Raportează
olgutza 10 februarie 2014  
arata tare bine
  Raportează
carmencitavio 9 februarie 2014  
Super apetisante!
  Raportează
prajituri 3 februarie 2014  
arata foarte bine si sigur sunt tare gustoase
  Raportează
olgutza 2 februarie 2014  
arata tare bine
  Raportează
milly 2 februarie 2014  
Super!
  Raportează
FELICITA 3 ianuarie 2014  
Apetisant.
  Raportează
Luminita81 13 decembrie 2013  
delicios...FELICITARI!
  Raportează
carmencitavio 28 august 2013  
Bun trebuie sa fie,super aromat!
  Raportează
lalea 28 august 2013  
Este gustoasa, "inventia"?
  Raportează
Gabiuta 29 august 2013  
Vreau sa zic ca nici nu ma asteptam la o combinatie atit de buna intre arome.Se imbina perfect.
  Raportează
Către: gabiuta

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.